Dobbiaco Toblach

Etter fire helger på rad med langløp i henholdsvis Sveits, Italia, Østerrike og til slutt tilbake til Italia igjen skal det faktisk bli godt med ett par frihelger. Sesongen er på langt nær over, og vi har kanskje noen av de mest prestisjetunge løpene igjen på hoggestabben. Vasaloppet seiler opp som et av sesongens høydepunkter. Birkebeineren henger også høyt, og hvem vil ikke avslutte sesongen med ett godt løp i Åre etter påske.

Masako Tob

(foto: Skiclassics/Magnus Òsth)

Løpet her i Toblach ble noe kuttet ned pga snømangel. Med gode 3mil på planen og fine skiforhold ble dette en bra helg for TUB. Frelseren fra nord staket seg inn til en flott 3.plass og viser igjen gode takter etter 2 mnd siden siste nettkjenning. Masako Ishida klinket til på hel volley og fikk også med seg en flott 3.plass. Nå som hun har fått smaken på staking blir hun skummel å ha med å gjøre i de 3 siste løpene. Dahl viser gryende form og med litt tunfisk på innerlommen før Vasaloppet blir han å regne med igjen. Kommer Dahl seg forbi den fordømte startvaieren er mye gjort. Det ryktes at han går med ei tang i år. Ellers var Astrid sin 6.plass absolutt godkjent.

Dahl2 tob

(foto: Skiclassics/Magnus Òsth)

Tipper Astrid fort kan finne på å stake Vasaloppet. Det ryktes at hun fått satt skispor opp alpinbakken i Oppdal. Det blir man sterk av. Vetle hadde også en brukbar dag og nikket inn en 12.plass. Moro å se at folk fra Toten kan å stake også. Nå har nok denne gutten fått blod på tann! Tore og jeg gikk direkte i offside. Jeg lekte hengende spiss litt for lenge, mens Tore truet bakrommet. Etter å tenkt oss litt om etter løpet fant vi ut at vi fortsatt er best uten ball og blir nok å finne med ski på beina området Salen 6.mars. Dahl tob
(foto: Skiclassics/Magnus Òsth)

Nå vender vi nesen hjemover og går inn i en treningsperiode. Det er 3 uker til årets viktigste løp. Vasaloppet. Salen-Mora. 9mil. Vi på TUB ser virkelig fram til dette!